23.09.2011

Et veldig maskulint kort


I det siste har jeg sett flere av disse maskuline kortene som er laget med aluminiumsteip. Så tenkte jeg skulle prøve meg jeg også. 
Jeg har brukt TH dies under teipen, svart og copper akrylmaling. Innvendig har jeg brukt stempel fra stempelglede og mønsterark fra DCWV. Jeg syntes det var litt vanskelig med denne malingen som skulle på og av igjen med en gang, men kortet ble ok til slutt.


Min kjære syntes det var veldig stilig og kunne godt tenke seg bryllupsinvitasjonene slik som dette. Jeg holdt på å ramle av stolen når han sa det, vi skal jo ha søte og romantiske invitasjoner!!! 


Hos Anonymescrappere ønsker de å se herrekort. Dette tenkte jeg pappan min skulle få ( håper ikke han ser dette innlegget) og siden han er sveiser føler jeg det passer godt til han.

Nå er det natta, ha en fin helg alle sammen!


4 kommentarer:

 1. Tøfft, har selvaldri prøvd teknikken, men tøfft er det og veldig maskulint.
  Takk for at du deltar hos AS.
  Marit

  SvarSlett
 2. Wow, dette var knallstilig♥. Tøft på innsiden og. Tenker mottaker blir veldig fornøyd. Hehehehe, håpe dokk blir enige om bryllupsinvitasjonene:).

  Ønsker deg en riktig fin helg.

  Klem Marita

  SvarSlett
 3. Kjempestilig....
  Får bare mer og mer lyst til åp prøve dette selv, det ser skikkelig moro ut, men jeg aner jo ikke hva aliminiumstape er engang. Men finner vel ut av det etterhvert... ;-)
  Det var iallefall et lekkert kort!
  Takk for at du deltar hos AS.

  Klem, Gro

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Syntes du greide det bra med malingen! Har prøvd dette selv , med meg ble det kanskje igjen litt for mye maling...
  Takk for at du deltar inne hos AS!
  Merete

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg