15.02.2011

Magnolia baby.

Dette babystempelet fra Magnolia er så nydelig. Elsker når jeg kan bruke det, også i rosa farger og da, kan det bli noe bedre?
 På dette kortet har jeg brukt mønsterpapir fra Prima, Heartfelt design og Maja Design. Det fra Maja er det man ser mest av, det er så lekkert.
Jeg har brukt stempler fra stempelglede og magnolia. På hjørnestemplene (som er veldig vanskelig å se, lurer på når jeg skal få lest bruksanvisningen) har jeg brukt perfect pearls, rundt alle kanter har jeg malt litt med gesso, sydd, rufset og svertet med walnut stain. Jeg har også brukt spunsugar og worn lipstick. Brads er fra papirloftet, blomster og pin fra WOC, bling fra Prima, perler fra kort og godt, tull, blonde og charms er fra forkjellige butikker her i US, det rosa båndet husker jeg ikke hvor kommer fra.

 En liten close up av motivet som er malt med twinkling H2O, jeg synes de bare blir bedre og bedre å male med.
Har selvfølgelig pyntet med stickles.

Har lagt med et bilde sånn at man kan se lag på lag.
Og på bildet under ser dere innsiden, en enkel, men jeg ville ikke dekke opp for mye av papiret. Også fant jeg ut at jeg har jo nesten ikke babystempler, det må jeg gjøre noe med :)
Med dette kortet vil jeg delta på følgene utfordringer:
Littleclairesdesigns - anything goes

Håper alle får en fin dag, i morgen reiser jeg tilbake til Norge for noen uker. Det blir kjempekoselig, men tror det blir kaldt!

1 kommentar:

  1. Gorgeous take on the sketch at Just Magnolia!!! Love the papers that you have used and your details are so beautiful!!!! The soft colors look pretty too!
    Thanks so much for playing along with us

    SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg