18.08.2011

Blowing bubblesHer kommer verdens søteste elefant! Jeg har laget et kort til min "svigermor" fordi hun er så snill og passer på pusen vår mens vi er i USA. Han har til og med fått lov til å sove i sofan i finstua hjemme på gården. Bortskjemt har han blitt, men han har det veldig godt :)Jeg har brukt de nydelige papirene fra Pion - Viol. Det er godt jeg har flere av dem ellers er det ikke sikkert jeg hadde klart å skjære i dem. Motiver er fra LOTV, blomster fra WOC, stempel fra kreativ hobby og heartfelt design. Blomstene er sprayet med glimmermist, også har jeg brukt mye stickles rundt omkring. Elefanten er malt med twinkling. Jeg har brukt MS punch og SB dies. Alle kanter er svertet med distress ink - victorian velvet


Jeg hadde ikke hjertet til å dekke til MP på innsiden, så det ble enkelt pyntet. Men hva jeg gjør feil med kamerainnstillingene vet jeg ikke, ble i alle fall litt rare farger.  (Det var det med å lese bruksanvisningen da).


En liten close-up av søtnosen.


Med dette kortet vil jeg delta på følgene utfordringenr:
LOTV - thank you (Tusen takk)
Sketchsaturday  med denne sketchenNå er det middag og trening som er neste på programmet, så kanskje det blir noen julekort i kveld. Er vel på tide å begynne snart.


4 kommentarer:

 1. Hi sweetie this is gorgeous i love your colours too, thanks for joining us at Lili of the Valley this time hugs pops x x x

  SvarSlett
 2. Så nyyydelig elefant <3.
  Fint med lilla, mønsterarkene e jo lekre <3

  klem

  SvarSlett
 3. Så skjønn elefant♥. Nydelig papir du har brukt og dekorasjonen er lekker♥. Kan tenke meg at pusen deres har det godt hos svigermor♥.

  Klem Marita♫♫

  SvarSlett
 4. Den elefanten var dritherlig!! Nydelig kort, Therese :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg