14.11.2010

I'm back.

Nå er jeg igang igjen. Vi har kommet oss på plass i USA, og jeg er klar. Det første kortet jeg laget var en virkelig utfordring, da jeg nesten ikke hadde noe av utstyret mitt på plass. Mesteparten var enten i Norge eller på vei over til USA. Men noe hadde jeg klart å lure ned i kofferten til min kjære, bla annet alle MS puncherene mine.
Dagens kort er til noen som akkurat har fått barn. Jeg har fulgt skissen hos Scrappekammeret.
Mønsterpapiret er fra Laura Ashley og bilde fra minnehjørnet. Har brukt MS hjerte punchere. En gammel bokside og en blonde som jeg kjøpte på Walmart. Blonden og papirhjertet har jeg farget i te! Jeg hadde ingen stempelputer, og fant ingen i riktige farger i butikkene her, så jeg kjøpte en champangefarget maling som jeg har hatt på kantene. Teksten er skrevet ut fra data.
Innsiden er enkel, men siden papiret er så fint gjør det ingenting. Baby teksten er malt med den samme malingen som jeg har brukt på resten av kortet. Akkurat når jeg var ferdig med kortet ringte det på døra, og jeg fikk levert en stor eske med scrappeutstyr fra Norge. Så da fikk jeg pyntet med noen perler fra kort og godt også.
Gleder meg til å få alt utstyret på plass :)
Ha en fin dag.

4 kommentarer:

 1. Så herlig tolkning av skissa vår! Likte veldig godt den champagnefargen du har brukt, og helt enig, papiret er nydelig!
  Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 2. Nydelig vintage kort du har laget med skissen; kjempeflotte papirer :-)
  Søtt pyntet også!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret.
  Klem Guro

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort!! Herlige farger og flotte punchere ;)
  Takk for at du deltar hos Scrappekammeret ;)
  Klem, Anette ;)

  SvarSlett
 4. Tenk at det var vi som var så heldige å få dette nydelige kortet!! Tør ikke tenke på hvor lang tid det må ta å få til alle detaljer så fint. Du er kjempeflink! Superkoselig med et så gjennomført, hjemmelagd kort. Tusen takk!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg