06.01.2012

Julekort til hjerteboden

I fjor fikk jeg ikke laget noen kort til Hjertebodensjuleblogg, men i år skal jeg levere i alle månedene.
Så her kommer januar sitt tredje kort, som ikke er kvadratisk.


Jeg har brukt et stempel fra serendipity som er fargelagt med prisma. Jeg har brukt MS punch rundt kanten, en peppbles fra Kristin. Tror mønsterark er fra papirdesign, men er ikke helt sikker. Innvendig har jeg brukt stempel fra panduro og KG. Og jeg har pyntet med stickles litt rundt omkring. 
Det ble et enkelt kort, men det er jo ikke alle som er like glad i blonder, blomster og dill og dall som det jeg er.I går var det bursdag og julaften på samme dag, vi fikk nemlig levert alle tingene fra USA. Se på disse store pallene, det var supergøy og pakke opp. 


Alt var kommet og i god stand også. Sykkelen min hadde fått litt skjeve rammer, og den ene kofferten litt hard medfart, men ellers var alt i orden. Masse av tingene blir jo bare lagret en stund til, siden vi fortsatt bor i bryggerhuset på gården, og ikke skal flytte til kårboligen før 1. mars. Men nå er tingene i alle fall her, så må jeg bare planlegge litt når jeg skal bruke de. Men det gjør ingenting. Happyhappy!!


2 kommentarer:

 1. Så flott kort, nydelig stemning og jeg elsker den lekre kantpunchen. :)
  Flink du er som skal lage julekort jevnt over. Av en eller annen grunn er jeg ikke så glad i å lage julekort som andre kort, så det blir en del pliktscrapping der.

  Ha en deilig helg. :)
  Klem, Anne.

  SvarSlett
 2. Hei Therese!
  Utrolig lekkert julekort:) Liker så godt formen, og kantpunchen du har brukt.
  Gøy å høre at du er med oss i julebloggen i år:)))
  Ha en super helg!
  Klem, Camilla

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar hos meg, det setter jeg stor pris på ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Populære innlegg